Vadállatok

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (22)
Miközben világszerte sokszor túlfűtött vita folyik használatáról és büntethetőségéről, idehaza pedig egyre szigorúbb szemmel követi a törvénykezés, a hollywoodi filmek morálisan már rég legalizálták a marihuánát.
Jóképű hőseink is mariskát termelnek, méghozzá a legjobbat a világon. Lesz is belőle gondjuk!
 
Az Afganisztánt is megjárt exkommandós Chon és legjobb barátja, a jótékonykodó Ben füvet termesztenek Kaliforniában, ipari mennyiségben és kiváló minőségben – ezért is társulna be hozzájuk egy mexikói drogkartel, akinek általában nem illik nemet mondani. Persze nem is lenne konfliktus, így film sem, ha a tökös jenki srácok igent mondanának, de ők nemhogy csak nemet mondanak, még meg is sértik a mexikóiakat, majd hagyják, hogy elrabolják közös barátnőjüket – mert akkora országos cimbik, hogy a bizniszen túl a csaj is közös. 
 
Innentől kezdve amolyan csiki-csuki megy a vásznon, a „ki tud kevésbé logikus lépéssel előállni” játék jegyében, ami jelenthetné azt is, hogy a film buta és nézhetetlen, de szerencsére a történet van olyan tempós, hogy ne legyen időnk túl sokáig gondolkodni az egyes logikai bukfenceken és azon, hogy Salma Hayek vajon mennyire hiteles, mint drogbárónő és aggódó anya egy személyben. Viszont ott van mellette Benicio del Toro élete legvisszataszítóbb szerepében, és már csak miatta is érdemes kipengetni a mozijegy árát. Az általában fajsúlyosabb témákban utazó Oliver Stone persze van elég rutinos ahhoz, hogy mindezt korrektül levezényelje, de hol van már fénykorától! 
Vízer
2012.09.27
|
Savages
amerikai thriller, 131 perc, 2012
Ben és Chon akkora haverok, hogy a közös business mellett még egy nőn is osztoznak. Egészen addig, amíg egy mexikói drogkartell elrabolja tőlük a lányt...
Rendező:

Oliver Stone

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2012. október 4.
(18 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.