Cápa 4. - A cápa bosszúja

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (1)
A Brody család már réges-rég túltette magát az uszonyos hóhányó csínytevésein, már csak elvétve álmodnak a strandpapucsos lábszárakat csócsáló uszonyos rohadékról. Csakhogy az állati méltóságában megalázott Cápali újra mozgolódni kezd.
Igen, ugyanis a kis önérzetes dög a mai napig képtelen lenyelni, hogy háromszor is kivégezték, ezért legújabb inkarnációja bosszút forral a família ellen. Ám mivel farokúszója nem elég masszív ahhoz, hogy segítségével francia drazsét taposson az előszobaszőnyegbe, jobb híján a vízben várja az elégtétel pillanatát. 
 
Az egyik hétvégén, amikor összegyűlik a család, beüt a mennykő: Sean Brodyt felfalja a hatalmas bestia. Michael azonnal megszervezi a cápa elleni hajtóvadászatot, ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a gyilkos állat rácáfol a tudományra, és mindenáron bosszút akar állni a Brody családon. 
kirsch
2013.01.14
|
Jaws: The Revenge
amerikai katasztrófafilm, 89 perc, 1987
Rendező:

Joseph Sargent

Színész:

Mario Van Peebles
(Jake)

Michael Caine
(Hoagie)

Karen Young
(Carla Brody)

Lorraine Gary
(Ellen Brody)

Lance Guest
(Michael Brody)

Melvin Van Peebles
(Mr. Witherspoon)

Lynn Whitfield
(Louisa)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.