Hitchcock-pályázat

„Szereted Hitchcockot és filmjeit? Küldj be fotót, rajzot, írást vagy bármilyen más alkotást, amit a feszültségkeltés mestere, a filmtörténet egyik legizgalmasabb alkotója, Alfred Hitchcock vagy filmje ihletett” – szól az InterCom...

Linkek

...és a Prizma felhívása. A pályázat kiírói egyedi alkotásokat várnak, másolt vagy máshonnan átvett anyagok nem vehetnek részt a versenyben. Nevezési díj nincs, és bárki pályázhat, aki betöltötte a 12. életévét. A beküldési határidő február 4. A legjobb tíz mű alkotója részt vehet a Hitchcock című film premier előtti exkluzív vetítésén, amit február 6-án tartanak. 
 
További öt pályázó az Alfred Hitchcock – Így készült a Psycho című könyvet, valamint Hitchcock-moziplakátot nyer. Az eredményhirdetésre február 5-én, délben kerül sor. A beérkezett anyagokat a pályázattal egy időben, folyamatosan teszik közzé. A pályamunkákat a prizma.folyoirat@gmail.com e-mail címre várják. A további részleteket itt találjuk. 
 
 
(InterCom)
 
2013.01.30
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.