A Coldplay szerez dalt Az éhezők viadala folytatásához

A többszörös Grammy-díjas Coldplay első ízben szerzett dalt mozifilmhez. A többszörös platinalemezes Coldplay Az éhezők viadala - Futótűz névre hallgató második epizódjához szerzett Atlas című dala 2013. augusztus 26.-tól lesz elérhető az iTuneson és egyéb online áruházakban.

Kapcsolódó cikkek

„Tisztelem és csodálom a Coldplay-t, annak pedig kifejezetten örültünk, hogy milyen jól ráéreztek a film fő témáira és szellemiségére.” – mesélte a Futótűz rendezője, Francis Lawrence – „Megingathatatlan szenvedélyük és izgatottságuk a vártnál is gyümölcsözőbbé tette a közös munkát, így alig várjuk már, hogy megoszthassuk zenéjüket a közönséggel a világ minden részén.” 
 
„Megtisztelő, hogy generációnk egyik ikonikus rockbandája, a Coldplay adja elő a filmzene első dalát.” – tette hozzá Tracy McKnight, a Lionsgate stúdió zenei igazgatója. – „Ráadásul Chris Martin az eredeti regények nagy rajongója, így ez még többet jelentett számunkra. A Coldplay dala pontosan aláhúzza azt a szellemi kalibert, amit azok az előadók képviselnek, akiket sikerült összegyűjtenünk ehhez az igazán erősre sikeredett soundtrackhez.”  

A filmet november 21.-től vetítik a magyar mozik. 
  (Fórum Hungary)
kirsch
2013.08.14
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.