Forog az új Török Ferenc-film

Augusztus 27-től másfél hónapig forog Török Ferenc új filmje Senki szigete címmel. Az absztrakt és meseszerű szerelmi történet főszerepeiben Jakab Juli, Bánfalvi Eszter és Mohai Tamás láthatók, míg a további szerepekben…
Margitai Ági, Schell Judit, Stohl András és Thuróczy Szabolcs jelenik meg. A sodró lendületű mese mai fiatalokról szól, akik mániákusan keresik a boldogságot. A vagányan bájos szerelmi történet kiindulópontja egy vidékről szökött titokzatos menyasszony (Jakab Juli), egy taxisofőrlány (Bánfalvi Eszter) és egy kallódó kosárlabdás srác (Mohai Tamás) véletlen találkozása a nagyvárosban.
 
A cselekmény során nem a nagyváros változtatja meg az esküvőjéről szökött főhősnőt, hanem ő változtatja meg az egész nagyváros életét. Az összegabalyodó szerelmi szálakban és humorban bővelkedő love story mindhárom központi figurája másként próbál elszökni a valóságból és valóra váltani álmait. A budapesti forgatást követően a stáb a tengerparton veszi fel a film meglepőnek ígérkező záróakkordjait. Török Ferenc új rendezése a tervek szerint 2014. második felében kerül a hazai mozikba. 
 
 
(Magyar Nemzeti Filmalap)
 
2013.08.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.