Téged is leápol az Isteni műszak

Vérfrissítésre vágysz? Szippantanál egy kis oxigént? Isteni nővérkékkel és különleges konzíliummal vár az Isteni műszak mentőautója a budapesti éjszakában. Ezenkívül az október 24-én bemutatandó film premier előtti vetítésére…
…szóló húsz darab páros mozijegyért is játszhatunk a következő helyszíneken. Október 18-án, péntek este 8 és éjfél között a Széchenyi István Tér és a Zrínyi utca, október 19-én, szombaton, szintén este 8 és éjfél között pedig a Gozsdu udvar és a Kazinczy utca környékén vár minket a buli. 
 
Bodzsár Márk bemutatkozó nagyjátékfilmjében Milán a horvát seregből dezertálva 1992-ben átszökik Magyarországra és a budapesti mentőknél szerez munkát. A fiút hidegzuhanyként éri, mikor kiderül, hogy társai válogatnak a betegek között: miközben életeket mentenek, időnként hagyják meghalni az időseket és a gyógyíthatatlan betegeket, sőt még az is előfordul, hogy siettetik a halálukat. Milán számára kiderül, hogy mindennek üzleti oldala is van, a pénzre pedig neki is szüksége lenne, mert ki akarja szabadítani a szarajevói ostromgyűrűben rekedt menyasszonyát. 
 
 
(A Company)
 
2013.10.18
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.