Jön a Swing

2014. március 6-án mutatják be Fazekas Csaba forgatókönyvíró-rendező (Boldog születésnapot!) Swing című filmjét a hazai mozikban. Az „érzelmes vígjátékot, sok zenével” országosan több mint 40 moziban tekintheti majd meg a nagyközönség.
A Swing három különböző korú, elkeseredett nő története, akiket egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet. Az Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska által alakított három nőt egy kiöregedett dizőz karolja fel, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. 
 
A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser kíséretében körbeturnézzák a Balatont. A Swing főbb szerepeiben az említettek mellett Törőcsik Mari, Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Szatory Dávid és Borbély Alexandra tűnnek fel. 
 
„Szeretném, ha egy olyan film születne, amit a nézők magukénak éreznek majd, mert olyan emberekről szól, amilyenek mi magunk is vagyunk, vagy olyanokról, akiket ismernek és szeretnek: mindennapi emberek, mindennapi problémákkal. De aztán a történetben megszólal a zene, két órára elfelejtjük az összes problémánkat, és aztán könnyebben mehetünk, mehetnek tovább” – mondta Fazekas Csaba alkotásáról. 
 
 
(A Company Hungary)


FRISSÍTÉS: A film premierjének dátuma időközben 2014. végére módosult. 
2013.12.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.