Názáreti Mária

olvasói
7/10 (4)
A világ legismertebb és legnépszerűbb sztoriját, Jézus Krisztus történetét rengeteg filmben feldolgozták már – ezúttal anyjával, Szűz Máriával, született Názáreti Máriával a középpontban készült egy adaptáció. Giacomo Campiotti direktornak...
...már nagy gyakorlata van a tiszta szívű embereket példaképnek állító alkotások megrendezésében: a Giuseppe Moscati – A szeretet gyógyít a szegények orvosáról, a XX. század első felében Nápolyban tevékenykedő emberséges doktorról szól, A mennyországot választom pedig Néri Szent Fülöp életét mutatja be. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy a Názáreti Mária is tele van csodaszép helyszínekkel, gyönyörű külsejű, nyílt tekintetű emberekkel, továbbá sok-sok szívvel és hittel. 

A mű ugyan eredetileg tévéfilmnek készült, de attól még nem kevésbé nagyszabású, látványos és a maga 200 percével meglehetősen monumentális alkotás, mely fiatal lány korától az angyali üdvözleten át egészen a kereszthalálig követi Mária és világhírű fia életét – ráadásul garantáltan sokkal kevésbé horrorisztikusan, mint Mel Gibson máig kísértő verziója, A passió.
 
firkász
2014.03.10
|
Maria di Nazaret
német-olasz életrajzi film, 200 perc, 2012
Jézus Krisztus édesanyját a Boldogságos Szűzanya életét mutatja be ez az eredeti helyszíneken forgatott filmdráma.
Forgalmazza: Etalon Film
Bemutató: 2014. március 13.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.