Jön Dyga Zsombor új filmje

Hányszor hallottuk már, hogy mi lenne, ha a kanapék mesélni tudnának – hát most fognak. Mesélnek egy szobafogságra ítélt gyermeteg férjről, egy terapeuta szorongó pácienséről, egy nőnapi randira készülő lúzerről, egy titokzatos…
…folton elmélkedő neurotikus párról, egy kiszanált kanapé régi és új tulajdonosáról, francia hippikről vagy épp a barátság határait feszegető tinédzserekről. Mert egy kanapén bármi megtörténhet. Dyga Zsombor (Tesó, Kész cirkusz, Köntörfalak, Utolér) új filmjének egyetlen visszatérő szereplője tehát a kanapé, mindig más és más környezetbe (lakásba, irodába, rendelőbe, utcára, múzeumba vagy akár egy képzeletbeli helyszínre) helyezve. 
 
Ez a teljesen hétköznapi bútordarab központi eleme mindannyiunk életének. Rengeteg fontos, felemelő, vicces vagy épp megrázó történetet él át rajta az ember. A Couch surf tíz kanapé és vagy két tucat férfi és nő vidám, megható, szellemes meséje felnőtteknek. A filmet március 6-án mutatják be a mozik, addig is íme az előzetese.
 
 

 
UIP
2014.03.05
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.