Előzményfilm készül a Ragyogáshoz

Az Overlook Hotel néven futó film rendezője az a Mark Romanek lesz, akinek többek között a Ne engedj el című filmet köszönhetjük, de leginkább zenés dokumentumfilmjeiről ismert.
Romanek Glenn Mazzara forgatókönyve alapján rendezi a filmet, Mazzara egyébként főként a Kemény zsaruk és a The Walking Dead című sorozatok scriptjeiről ismert. Eredetileg Laeta Kalogridis-t bízták meg az írói munkálatokkal, ám 2012-ben már producerként szerepelt a híradásokban.
 
A Varieaty információi szerint az előzményfilm többek között Stephen King Ragyogásának prológusára épül, ami egyébként nem szerepelt a mű eredeti, 1977-es kiadásában. A sztori szerint a hotelt az 1900-as évek elején építette egy Bob T. Watson nevű haramiavezér, és valószínűleg megtudhatjuk belőle azt a sötét tikot, ami miatt Jack Nicholson Jack Torrence-ként teljesen bekattant a legendás hotelben. 


A hírek szerint Stephen King, aki a közelmúltban adta ki a Ragyogás folytatását Álom doktor címmel, nem rajongott túlzottan a készülő film ötletéért. 

(The Guardian)
2014.07.22
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.