Októberben mutatják be Török Ferenc új filmjét

Októbertől láthatja a közönség Török Ferenc legújabb filmjét, a Senki szigetét. A trailert már meg is lehet tekinteni a cikk alján.
Török Ferenc egy fiatalokról szóló abszurd mesét rendezett, melyben a fő téma az elvágyódás; a sztori szerint Jakab Juli, Bánfalvi Eszter és Mohai Tamás Budapesten keresztezi egymás útját, a véletlen találkozás pedig, ahogy az lenni szokott, mindhármuk életét megváltoztatja. Onnantól minden csupa váratlan fordulat, szerelmi zűrzavar, maffia, titokzatos klub, sejtelmes énekesnő és rengeteg ananász.
 
A rendező így vélekedik a filmről; „olyan mint nagyon vad fiatalnak lenni, persze szelíden. Iszonyú sok dolog történik veled, a felelősséget még nem fogod, nem érted, legfeljebb érzed, a szerelem már fáj, de még nem nagyon. Zajlik, lüktet, félig gyerek vagy még, de mégsem. Már megcsap a szex és a pénz szaga, de valójában még semmihez sincs igazán közöd, csak magadhoz.”
 
A film további szereplői: Keresztes Tamás, Margitai Ági, Schell Judit, Stohl András, és Thuróczy Szabolcs; az operatőr Szecsanov Martin, a producer Sándor Pál.
 

 
(magyar.film.hu)
2014.07.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.