Cape Fear – A rettegés foka

olvasói
8/10 (2)
Max Cady 14 év után kiszabadul a sittről, első dolga mégsem az, hogy kedélyesen elcsevegjen egy dús keblű madammal. Sokkal sürgősebb számára, hogy találkozzon egykori ügyvédjével.
A kaptárban ugyanis olyannyira kiművelt lett jogból, mint Petrocelli, és rájött, hogy Sam Bowden nem képviselte minden eszközzel érdekeit a tárgyaláson. Ha ugyanis ezt megtette volna, a nemi erőszak miatt elítélt Cadyt sok kellemetlen zuhanyzói élménytől mentette volna meg.
 
A volt sittes időközben a „Bözsi” és az „Anyám” kivételével a Markó utcai fegyház történetének összes tetoválását magára varratta, és a bosszúra készült. Bowden eleinte törvényes, majd törvénytelen eszközökkel próbálja ellehetetleníteni az egyre erőszakosabbá váló Cadyt, de kísérletei rendre kudarcot vallanak. A rosszarcú bűnöző pedig már attól sem riad vissza, hogy megkörnyékezze az ügyvéd lányát.
2014.08.19
|
Cape Fear
amerikai thriller, 128 perc, 1991
Rendező:

Martin Scorsese

Színész:

Robert De Niro
(Max Cady)

Nick Nolte
(Sam Bowden)

Jessica Lange
(Leigh Bowden)

Juliette Lewis
(Danielle Bowden)

Gregory Peck
(Lee Heller)

Robert Mitchum
(Elgart hadnagy)

Illeana Douglas
(Lori Davis)

Martin Balsam
(bíró)

Fred Dalton Thompson
(Tom Broadbent)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.