George Clooney feltalálót alakít a Disney jövőre elkészülő misztikus sci-fijében

George Clooney-t egy zseni feltaláló szerepében láthatjuk a Disney nagyszabású sci-fijében, a Tomorrowlandban, melynek rendezője Brad Bird (A hihetetlen család, Mission: Impossible 4.). Most végre itt az első trailer a látványosnak ígérkező filmből!

 
A film főszereplője egy Casey nevű álmodozó tinilány (Britt Robertson), aki szomorúan figyeli a világban körülötte zajló zűrzavart. A lány egy jobb helyre vágyik, egy boldogabb jövőben reménykedik, és ezt a hitét csak megerősíti egy véletlenül hozzá kerülő kitűző, melynek megérintésekor egy futurisztikus világ, a tudományok paradicsoma, Tomorrowland képe jelenik meg a lány előtt. Casey kutatni kezd a látomása után, ekkor találkozik a kivételes képességekkel bíró feltalálóval, akit Clooney alakít. A feltaláló tud néhány dolgot a titokzatos világról, ahol semmi sem lehetetlen, és meginvitálja oda a lányt… 
 
A forgatókönyvet a Lost és a Prometheus írója, Damon Lindelof írta. A Tomorrowland 2015. május 28-án kerül a hazai mozikba. 
2014.10.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.