Vasember rosszfiú lesz és szembemegy Amerika kapitánnyal

Szerepet vállal az Amerika Kapitány polgárháborús harmadik részében Robert Downey jr. A színész Tony Starkot, Vasembert alakítja a Marvel-képregény nyomán születő akciófilmben, aki vitába keveredik a film címszereplőjével.
Az új Amerika Kapitányban Vasember és a Kapitány szembe kerül egymással. Vasember ugyanis támogatja azt a programot, amely minden szuperképességű hőst az amerikai kormány szolgálatába állít afféle rendőri erőként. A Kapitány viszont ellenzi a tervet, mert az szerinte szembemegy a polgári szabadságjogokkal. A morális kérdés miatt a két hős a barikád két oldalára kerül, és Vasember ezúttal a „rosszfiú” szerepét játssza.  
 
Downey jr., aki a Bosszúállókért 50 millió dollárt kapott, hollywoodi források szerint az Amerika Kapitány 3. részéért 40 millió dollárt kérhet, és ha a harmadik epizód nagyobb kasszasiker lesz, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája, ami világszerte 714 millió dolláros bevételt ért el, akkor akár még többet tehet zsebre. Downey jövő nyáron a Bosszúállók: Ultron kora című produkcióban is Vasembert játssza. 
 
A Marvel hétfőn bejelentette, hogy 2015-ben újra kiadja a polgárháborús Amerika Kapitány képregény-minisorozatot, hogy a rajongók elolvashassák a sztorit, mielőtt mozikba kerülne film.  
 
A film forgatása tavasszal kezdődik, a bemutatót 2016. május 6-ra tűzte ki a stúdió.  
 
(MTI)
2014.10.14
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.