Nem csak folytatást és sorozatdarabokat lehet gyártani a Csillagok között rendezője szerint

A londoni Claridge’s Hotelben az európai premier előtti napon találkozott az újságírókkal az év talán legjobban várt, legnagyobb filmje, a Csillagok között rendezője, Christopher Nolan és sztárjai: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Mackenzie Foy, valamint a rendező felesége, a film producere, Emma Thomas.

 
A sajtótájékoztatón kiderült, a rendező úgy gondolja, ha a Csillagok között sikeres lesz, az egy egész filmes szabadságharcot indíthat el: 
 
Szeretném, ha kiderülne, nem csak folytatást és sorozatdarabokat lehet gyártani; a Csillagok között nem alapul semmin: a mi fejünkből pattant ki. Ha ez bejön, más filmkészítők is elhiszik majd: így is lehet.  
 
De a sajtótájékoztatón nem volt mindenki ennyire komoly. Michael Caine, aki féreglyukakkal foglalkozó komoly tudóst alakít a Föld pusztulása idején játszódó sci-fiben, azt mondta: 
 
– Szeretek kertészkedni, és sok féreglyukkal találkoztam már. De sosem értettem, mik azok. A forgatás során végre sokat megtudtam róluk. 
 

 
(hazai premier: november 6.)
IC Press
2014.10.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.