Megvannak az új Tarantino-film szereplői

Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins, Demian Bichir és Channing Tatum is játszik a készülő új Tarantino-moziban, a The Hateful Eight-ben – tette közzé a filmet forgalmazó The Weinstein Company.
A felsorolt kilenc színész közül hatan már dolgoztak együtt a rendezővel: Samuel L. Jackson ötször, Tim Roth háromszor, Michael Madsen kétszer, Kurt Russell, Walton Goggins és Bruce Dern pedig egyaránt egyszer szerepelt ezidáig Tarantino-filmben. Aki tehát még „Tarantino-szűz"-nek számít a listán, az Jennifer Jason Leigh, Demian Bichir és a mostanában egyre népszerűbb Channing Tatum.
 
A The Hateful Eight műfaja a Django elszabadulhoz hasonlóan western, és az ameriai polgárháború idején játszódik, amikor is két fejvadász, egy veszélyes női rab és egy seriff a hóvihar elől menekülve egy fogadóban kénytelen átvészelni a rossz időt. 
 
A film jövőre kerül a mozikba, bát pontosan dátum egyelőre még nincs. Van viszont egy túl sokat ugyan nem mutató előzetes a filmből, ami azért is örömteli dolog, mert sokáig úgy volt, hogy a készülő western beharangozója csak a mozikban lesz majd látható. Ez szerencsére nem így történt, íme a kiszivárgott videó: 
 

2014.11.20
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.