NextFeszt – Az Y generáció

Budapest, Trafó, 2015. január 5 - 23.
A NextFeszt azokról a feltörekvő formációkról szól, akik éppen most hódítják meg a színpadot és a nézőket: a 2010-es évek fiatal hangadóiról, mint a Hodworks, a Stereo Akt vagy a Táp Színház.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

A fesztivál a színház Y generációjából válogatva kilenc zenész-, színházi és táncos csapatot mutat be a nagyérdeműnek, melynek soraiban máris találhatók elkötelezett rajongók is. Ami közös ezekben az együttesekben, hogy nincs bennük szinte semmi közös: üdítően másképp gondolkodnak az alkotásról, a korról, a világról, és még a legharcedzettebb néző számára is tudnak újat mondani vagy mutatni. Kilenc kortárs bagázs piszkálja, nyugtalanítja, nevetteti, ríkatja és provokálja a művészvilág startupjaira és az igazi korszellemre kíváncsi publikumot január 5. és 23. között a Trafóban, ahol a „megszokott” színházi produkciók mellett lesz bábkoncert, performansz és workshop is.
 

Löwenstein
2014.12.22
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.