Tarantino elkezdte a Hateful Eight forgatását

Quentin Tarantino elkezdte Hateful Eight című westernje forgatását a coloradói Telluride környékén – írja a Variety. A polgárháború után játszódó film középpontjában két fejvadász, egy veszélyes női rab és egy seriff áll, akik egy fogadóba menekülnek a rossz idő elől.
A készülő moziban Channing Tatum, Demian Bichir, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern alakítja a főbb szerepeket. 
 
Tarantino nem először forgat westernt, előző filmje, a Django elszabadul is ebben a műfajban készült, ráadásul szépen is hozott a konyhára: globális bevétele 425 millió dollárra rúgott.  
 
A Hateful Eight még idén nyáron a mozikba kerül a tervek szerint. Mindez azért nagy szó, mert a produkció mögött elég hányattatatott év áll: Tarantino forgatókönyve kiszivárgott, ezért a rendező sokáig azzal a gondolattal foglalkozott, hogy el sem készíti a filmet. A westernek iránt rajongó rendező John Sturges A hét mesterlövészének címével játszott el, amikor a The Hateful Eight címet adta filmjének. Sturges hatvanas évekbeli klasszikus westernje Kuroszava Akira A hét szamuráj című 1954-es alkotása nyomán készült. 
 
(MTI) 
2015.01.26
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.