2016-ra készül el Guy Ritchie Arthur király-filmje

Arthur király gengszterek közé keveredik. Hogy is lehetne másképp, ha Guy Ritchie rendezi a kerekasztal legendás királyának történetét? A héten kezdték forgatni az új filmet, melyben Arthur egy nagyszájú, ravasz utcai csirkeforgó…
…aki bandája élén Londonium sikátoraiban küzd az életben maradásért. Nem sejt semmit születése titkáról egészen addig, míg rá nem talál Excaliburra, a különleges kardra. A kard bűvereje új utakra vezeti: az Ellenállás tagjai közé kerül, megismerkedik egy titokzatos, fiatal nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatás művészetét, és végül népe élén a zsarnok Vortigern ellen vonul. A férfi ellen, aki egykor elrabolta Arthur koronáját és meggyilkolta a szüleit. 
 
Arthurt Charlie Hunnam, az apját, Uther Pendragon királyt Eric Bana, Guinevere-t Astrid Berges-Frisbey játssza. Az ellenállás vezéreként Djimon Hounsou-t láthatjuk majd, a zsarnok Vortigernt a rendező régi kedvence, Jude Law alakítja.  
 
A stáb jelenleg a London környéki Leavesden stúdióban dolgozik, hogy azután Walesben és Skóciában forgassák le a külső felvételeket. A film premierje 2016 júliusára van kitűzve: az intenzív munkát csak rövid ideig szakítják majd meg, amikor idén augusztusban Guy Ritchie frissen elkészült kémparódiáját, a hatvanas években játszódó, Az U.N.C.L.E. emberét mutatják be. 
 
IC Press
2015.03.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.