Robert Downey Jr. kapja az MTV Movie Awards Generáció díját

Már csak néhány nap és robban az Arany Popcorn! Április 12-én jön az MTV Movie Awards, a nyár legjobban várt filmjeivel és Hollywood krémjével. A bosszúállók: Ultron kora című mozifilm sztárjainak különleges feladata is lesz, hiszen kollégájukat, Robert Downey Jr.-t díjazzák majd.
Április 12-én vasárnap az MTV Movie Awards, ahol az elmúlt év legjobb filmjeit és színészeit díjazzák az MTV Movie Awardson Los Angelesben. A rendezvény házigazdája a merészségéről és szókimondásáról híres Amy Schumer amerikai stand up előadó lesz, a vörös szőnyeg mellett pedig a dögös Jessie J várja majd a legelegánsabb ruhájukban felvonuló hollywoodi hírességeket. 
 
Idén a Generáció díjat a Vasember-trilógiából is ismert Robert Downey Jr. kapja, a színésznek ráadásul kollégái, a Bosszúállók: Ultron korában látható Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Jeremy Renner adják majd át a díjat. Az MTV Generáció díj a gála egyik legjelentősebb elismerése, amit korábban többek között Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, vagy Sandra Bullock kapott meg. Robert Downey Jr. a jelenkor egyik legsokoldalúbb színésze, aki karrierje során többször elkápráztatta már a közönséget: senki sem fogja elfelejteni például Charlie Chaplin, Sherlock Holmes vagy Tony Stark karakterében. 
 
A Bosszúállók sztárjai nemcsak színésztársukat díjazzák majd, hanem felvezetik a május elsején mozikba kerülő film várva-várt exkluzív előzetesét is. És hogy kié lesz a legtöbb Arany Popcorn? Április 12-én kiderül! A Legjobb hős-kategória jelöltjei egészen a gáláig várják a rajongók szavazatait. 
 
A MTV bejelentette az gála első sztárfellépőit is: a Fall Out Boy Grammy-díjas rockegyüttes Pete Wentz vezetésével zúzza majd szét az arénát, utánuk pedig a Tökéletes hang szereplői, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp és Hailee Steinfeld lépnek majd színpadra.
 
Már csak három nap és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár várva-várt filmjeinek exkluzív részleteit - 24. MTV Movie Awards április 12-én, itthon késő éjjel az MTV műsorán. 
 
 
2015.04.09
|


Film premierek

Látomás

francia-japán filmdráma, 109 perc, 2018

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983

Mia és a fehér oroszlán

dél-afrikai-francia-német családi film, 98 perc, 2018

Interjú Istennel

amerikai misztikus dráma, 97 perc, 2018

Hotel Mumbai

amerikai-ausztrál történelmi dráma, 125 perc, 2018

Ferenc pápa – Egy hiteles ember

amerikai-svájci dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Egy nő fogságban

magyar dokumentumfilm, 89 perc, 2018

A gyászoló asszony átka

amerikai horror, 93 perc, 2019

Csodapark

amerikai-spanyol animációs film, 85 perc, 2019
Játék
Négy évet kellett várniuk a rajongóknak az Ivan & The Parazol legújabb lemezére.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
20:15
A kis hableány
amerikai animációs film, 1989
20:25
Popieluszko - A szabadság bennünk él
lengyel életrajzi filmdráma, 1. rész, 2009
20:30
Kincsem
magyar kalandfilm, 2017
20:30
A remeték
német film, 2016
20:50
Nincs kettő négy nélkül
olasz akcióvígjáték, 1984
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.