Robert Downey Jr. kapja az MTV Movie Awards Generáció díját

Már csak néhány nap és robban az Arany Popcorn! Április 12-én jön az MTV Movie Awards, a nyár legjobban várt filmjeivel és Hollywood krémjével. A bosszúállók: Ultron kora című mozifilm sztárjainak különleges feladata is lesz, hiszen kollégájukat, Robert Downey Jr.-t díjazzák majd.
Április 12-én vasárnap az MTV Movie Awards, ahol az elmúlt év legjobb filmjeit és színészeit díjazzák az MTV Movie Awardson Los Angelesben. A rendezvény házigazdája a merészségéről és szókimondásáról híres Amy Schumer amerikai stand up előadó lesz, a vörös szőnyeg mellett pedig a dögös Jessie J várja majd a legelegánsabb ruhájukban felvonuló hollywoodi hírességeket. 
 
Idén a Generáció díjat a Vasember-trilógiából is ismert Robert Downey Jr. kapja, a színésznek ráadásul kollégái, a Bosszúállók: Ultron korában látható Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Jeremy Renner adják majd át a díjat. Az MTV Generáció díj a gála egyik legjelentősebb elismerése, amit korábban többek között Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, vagy Sandra Bullock kapott meg. Robert Downey Jr. a jelenkor egyik legsokoldalúbb színésze, aki karrierje során többször elkápráztatta már a közönséget: senki sem fogja elfelejteni például Charlie Chaplin, Sherlock Holmes vagy Tony Stark karakterében. 
 
A Bosszúállók sztárjai nemcsak színésztársukat díjazzák majd, hanem felvezetik a május elsején mozikba kerülő film várva-várt exkluzív előzetesét is. És hogy kié lesz a legtöbb Arany Popcorn? Április 12-én kiderül! A Legjobb hős-kategória jelöltjei egészen a gáláig várják a rajongók szavazatait. 
 
A MTV bejelentette az gála első sztárfellépőit is: a Fall Out Boy Grammy-díjas rockegyüttes Pete Wentz vezetésével zúzza majd szét az arénát, utánuk pedig a Tökéletes hang szereplői, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp és Hailee Steinfeld lépnek majd színpadra.
 
Már csak három nap és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár várva-várt filmjeinek exkluzív részleteit - 24. MTV Movie Awards április 12-én, itthon késő éjjel az MTV műsorán. 
 
 
2015.04.09
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.