Robert Downey Jr. kapja az MTV Movie Awards Generáció díját

Már csak néhány nap és robban az Arany Popcorn! Április 12-én jön az MTV Movie Awards, a nyár legjobban várt filmjeivel és Hollywood krémjével. A bosszúállók: Ultron kora című mozifilm sztárjainak különleges feladata is lesz, hiszen kollégájukat, Robert Downey Jr.-t díjazzák majd.
Április 12-én vasárnap az MTV Movie Awards, ahol az elmúlt év legjobb filmjeit és színészeit díjazzák az MTV Movie Awardson Los Angelesben. A rendezvény házigazdája a merészségéről és szókimondásáról híres Amy Schumer amerikai stand up előadó lesz, a vörös szőnyeg mellett pedig a dögös Jessie J várja majd a legelegánsabb ruhájukban felvonuló hollywoodi hírességeket. 
 
Idén a Generáció díjat a Vasember-trilógiából is ismert Robert Downey Jr. kapja, a színésznek ráadásul kollégái, a Bosszúállók: Ultron korában látható Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Jeremy Renner adják majd át a díjat. Az MTV Generáció díj a gála egyik legjelentősebb elismerése, amit korábban többek között Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, vagy Sandra Bullock kapott meg. Robert Downey Jr. a jelenkor egyik legsokoldalúbb színésze, aki karrierje során többször elkápráztatta már a közönséget: senki sem fogja elfelejteni például Charlie Chaplin, Sherlock Holmes vagy Tony Stark karakterében. 
 
A Bosszúállók sztárjai nemcsak színésztársukat díjazzák majd, hanem felvezetik a május elsején mozikba kerülő film várva-várt exkluzív előzetesét is. És hogy kié lesz a legtöbb Arany Popcorn? Április 12-én kiderül! A Legjobb hős-kategória jelöltjei egészen a gáláig várják a rajongók szavazatait. 
 
A MTV bejelentette az gála első sztárfellépőit is: a Fall Out Boy Grammy-díjas rockegyüttes Pete Wentz vezetésével zúzza majd szét az arénát, utánuk pedig a Tökéletes hang szereplői, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp és Hailee Steinfeld lépnek majd színpadra.
 
Már csak három nap és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár várva-várt filmjeinek exkluzív részleteit - 24. MTV Movie Awards április 12-én, itthon késő éjjel az MTV műsorán. 
 
 
2015.04.09
|


Film premierek

Übergáz

amerikai akcióvígjáték, 93 perc, 2019

Együtt megyünk

francia vígdráma, 132 perc, 2019

Szerelem második látásra

francia vígjáték, 117 perc, 2019

Szupercella 3.: Az Ördögverem

amerikai akciófilm, 97 perc, 2019
Játék
Kitűnő budapesti indie-rock zenekar, amely Európát is készül meghódítani.
Filmek a TV-ben
18:05
Szombat esti frász
amerikai-kanadai vígjáték, 1991
18:10
Derült égből
német krimi, 2017
18:15
Kétely
amerikai filmdráma, 2008
18:15
Vanília égbolt
amerikai romantikus dráma, 2001
18:15
Veszélyes szomszédok
amerikai thriller, 2017
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.