Thor izmozás helyett inkább komédiázik

A jó rendező próféta is. John Francis Daley, a Vakáció (Vacation, hazai bemutató: augusztus 27.) című őrült Ed Helms-komédia rendezőpárosának egyik tagja, úgy tűnik, nemcsak ahhoz ért, hogy egy ártatlannak induló családi nyaralásban meglássa az összes dilis és meghökkentő lehetőséget, hanem a jövőt is ismeri.
A forgatás során ugyanis azt nyilatkozta egy, a helyszíni riportot készítő újságírónak, hogy Chris Hemsworth felkészülhet. A Thor és a Bosszúállók sztárjának új irányt fog venni a pályája: mostantól vígjáték-felkéréseket kap majd egymás után. És igaza lett. Az eddig elsősorban akciósztárként ismert színész első igazi vígjátéka, a Vakáció még a mozikban sincs, máris szerződött a következőre: az új csupa női főszereplővel készülő Szellemirtók-filmben kapott fontos feladatot.  
 
– Láttam néhány snittet a készülő Vakációból, és az elég volt – mondta A kémet is rendező Paul Feig, aki a Szellemirtókat csinálja. - Tudtam, hogy ez a srác csak pazarolja magát az izmozással. Neki viccelnie kell. 
IC Press
2015.06.26
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.