Alaposan rácáfolt a címére a Kész katasztrófa

Nagy meglepetést okozott a Kész katasztrófa című romantikus vígjáték, amely első hétvégéjén több mint 30 millió dollárt hozott, egy hét után 41 milliónál tart, és becslések szerint be fog kerülni a százmillió dollárt fialó produkciók exkluzív klubjába.
Azért a nagy siker voltaképpen nem is akkora meglepetés, hiszen a rendező Judd Apatow, aki olyan vígjátékokkal szerzett magának hírnevet, mint a Felkoppintva vagy a 40 éves szűz. A film másik ásza Amy Schumer komika, aki a forgatókönyvet is jegyzi. Az általa játszott hősnőt, Amyt saját magáról mintázta, persze kicsit eltúlozva a dolgokat: a temperamentumos és szókimondó szőkeség kész katasztrófa, magánélete viharos, az általa hétvégenként elfogyasztott alkoholmennyiség tetemes.
 
A pasikat fogyóeszköznek tekintő Amy életében akkor következik be a fordulat, amikor találkozik egy orvossal, aki megmozdít benne valamit. Egyre jobban foglalkoztatni kezdi a gondolat, hogy az érzelmeken alapuló tartós párkapcsolat talán nem is akkora hülyeség, mint eddig gondolta... 
 
(Trainwreck - hazai bemutató: 2015. augusztus 27.) 
UIP
2015.07.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.