Nem igaz, hogy Tom Cruise az asszisztensével jár

Szép kerek a történet, de ettől még nem igaz. A People magazinban jelent meg cáfolat, hogy Tom Cruise az asszisztensével járna. A hír azért hozta lázba a rajongókat, mert a 22 éves Emily Thomas nagyon hasonlít a sztár exnejére, Katie Holmesra.
S mivel a Mission: Impossible - Titkos nemzet több hónapos forgatása során sülve-főve együtt voltak, nem kellett túl sok fantázia ahhoz, hogy összeboronálják őket. „Az egészből semmi nem igaz, az meg egyenesen kész röhej, hogy már el is jegyezték volna egymást” - mondta a People magazinnak egy stábtag. „Csak munkakapcsolat köti össze őket, teljesen professzionálisan kezelik a dolgot." 
 
Közben filmipari szakemberek már azt mérlegelik, hogyan teljesít majd a mozikban az ötödik Mission: Impossible produkció. Észak-Amerikában 3800 moziban mutatják be egyszerre, ezek egy része IMAX formátummal is várja a nézőket. A becslések szerint a film a nyitóhétvégén 40 millió dollárnál is többet hoz majd a pénztáraknál, és azt feltételezik, hogy a bevétel hasonló ívet ír majd le, mint az előző rész, a Mission: Impossible - Fantom protokoll esetében. Az a produkció első amerikai hétvégéjén „csak” 30 millió dollár körül hozott a konyhára, ám a következő hetekben erősen belehúzott, és a számláló végül 700 millió dolláros összbevételnél állt meg. Az új epizód a feltevések szerint valószínűleg ennél is jobban teljesít majd. 
 
(UIP) 
UIP
2015.07.29
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.