Kijött az új Tarantino-film első trailere

Felkerült a netre Quentin Tarantino új westernfilmjének, a The Hateful Eightnek az első trailere. A polgárháború után játszódó történetben rengeteg legendás színész szerepel. Az előzetes elején rögtön Samuel L. Jacksont és Kurt Russellt láthatjuk egy postakocsiban, akik fejvadászokat alakítanak a filmben.
A moziban feltűnik továbbá Tarantino két kedvenc színésze, Tim Roth és Michael Madsen is, de Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, James Parks, Zoë Bell, Channing Tatum és Bruce Dern is szerepel a filmben. 
 
Az eredetileg idén nyárra tervezett bemutató helyett karácsonyra tolódott az amerikai premier, nálunk pedig előreláthatólag januárban kerül mozikba a film, melynek középpontjában a Jackson és Russell alakította két fejvadász mellett egy veszélyes női rab és egy seriff áll, akik egy fogadóba menekülnek az ítéletidő elől. 
 
Tarantino nem először forgatott westernt, a 2012-es Django elszabadul ráadásul igencsak jól hozott a konyhára, elnyerve mind a közönség, mind a szakma elismerését. A film anno nemcsak kasszasiker volt, de két Oscar-díjat is bezsebelt, mégpedig a legjobb forgatókönyét és legjobb mellékszereplőjét Christoph Waltz révén. 
 

 
(NME) 
2015.08.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.