A meglepetés

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (10)
Jacob, a különc milliárdos rendkívüli módon unja életét, és ez már nagyon régóta így van – hogy konkrétumokat is írjunk, négyéves kora óta, amikor a családját otthagyta az apja. Olyannyira, hogy legszívesebben önkezével vetne véget földi létének.
Ez azonban korántsem olyan egyszerű, pedig benne nincs hiba, próbálkozott is pár módszerrel, de hiába, és éppen ezért megbíz egy erre szakosodott, profi céget, mely ígéretet tesz arra, hogy hamarosan elteszik láb alól, ráadásul a „dolog” meglepetés lesz. Ám Jakob megismerkedik a gyönyörű Anne-val, aki hasonló cipőben jár, és aki miatt megérné kihátrálni a szerződésből, erre azonban már nincs lehetőség.
 
Mike van Diem holland rendező még 1997-ben első filmjével, a Karakterrel elnyerte a legjobb külföldi filmnek járó Oscar-díjat, majd szép csendben eltűnt, hogy ezzel a könnyed, de akciódús vígjátékkal térjen vissza, ahol mindenki sokat rohangál, és ahol nagyon gazdag emberek az úgynevezett „első világbeli problémáikkal” küzdenek.
Vízer
2015.10.08
|
De Surprise
belga-holland-ír-német romantikus vígjáték, 102 perc, 2015
Egy multimilliomos szerződést köt arról, hogy az élete véget érjen, de a koporsója kiválasztása közben szerelembe esik egy olyan nővel, aki szintén egy ilyen szerződést kötött.
Rendező:

Mike van Diem

Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2015. október 15.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.