Will Smith nélkül jön az új Men In Black trilógia

Újabb Men In Black trilógia készül, melynek az eredeti három filmen is dolgozó Walter Parkes és Laurie MacDonald lesz a producere. A két szakember a The Hollywood Reporternek beszélt a készülő filmről.
Parkes és MacDonald volt a producere az első, 1997-ben megjelent Men In Black-filmnek is, melynek Will Smith és Tommy Lee Jones volt a főszereplője. A nagy sikerű filmet aztán további folytatások követték először 2002-ben, majd 2012-ben, Smith és Jones természetesen mindkét filmben szerepelt. Azonban nemcsak a producerek és a főszereplők maradtak meg a franchise-nál, a rendező személye sem változott az évek során: mindhárom film Barry Sonnenfeld rendezésében készült. 
 
Parkes-szék pedig immár egy újabb trilógián dolgoznak a Sony égisze alatt, amelynek munkálatai már javában tartanak. A The Hollywood Reporter kérdésére azonban, mely szerint Will Smith is benne lesz-e majd a folytatásban, a producerek azt válaszolták, hogy valószínűleg nem. 
 
A sorozat eddigi legsikeresebb része egyébként a Men In Black 3. volt, melyben Smith és Jones mellett Emma Thompson és Josh Brolin is szerepelt. A film több mint 624 millió dolláros bevételt hozott 2012-ben. 2013-ban aztán be is jelentették, hogy már a Men In Black 4. forgatókönyve is megvan, ám a projektet végül leállították. 
 
(NME) 
 
2015.09.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.