Szentendrei Édes Ünnep – a csokoládé

Szentendre, Dumtsa Korzó, Szentendre, 2015. október 2 - 4.
„A Dumtsán sétáló szentendreiek évek óta élvezik a Szamos, a Lola, az Édeni Édességek finomságait, és sokat tudnak arról, mit jelent, ha NEM pálmazsírból, édesítőszerekkel, aromákkal készül egy bonbon vagy egy sütemény.”
Az év utolsó Dumtsa Korzóján egy olyan kétnapos rendezvénnyel ajándékozzák meg őket és a város vendégeit , mely csak itt lehetséges, hisz a belváros kedvenc helyei kínálnak erre az alkalomra készített minőségi csokoládés ételeket, italokat, desszerteket! 
 
A Dumtsa Korzó sátrai alatt fiatal magyar csokoládékészítők alkotásai és receptjei várják a családokat, és szól majd a témához illő karibi, kubai, afrikai zene! 
 
Kóstolós előadásokon, csokitörténeti kiállításon, csokibemutatón hallhatnak ültetvényes, díjnyertes, egészséges csokoládékról, csokoládégyártásról, fény derül bor és csokoládé kapcsolati hálóira, és újból barangolhatnak a Szeresd Szentendrét Egyesülettel egy „habkönnyű sétán”! 
 
Ünnepe lesz ez két nap Szentendrén a gazdag és szép csokoládékultúrának – kisvárosi hangulatban!” 
2015.10.01
|


Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.