Még négy Transformers-mozi készül

Még négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. Az átváltozó robotokról szóló népszerű filmsorozat a Hasbro játékszériájából nőtt ki.
A vállalat egy szórakoztatóipari konferencián jelentette be, hogy további négy folytatáson dolgoznak a Paramount filmstúdióval, Michael Bay rendezővel és más partnerekkel. 
 
A Transformers negyedik epizódja, A kihalás kora tavaly került a mozikba, és világszerte 1,1 milliárd dollárt keresett a pénztáraknál. Az ötödik rész bemutatóját 2017-re tervezik. Az első négy filmet rendező Bay az új filmet producerként gondozza, a rendezőt később választják ki. A forgatás a jövő évben kezdődik, és az is bizonyos, hogy Mark Wahlberg visszatér a produkcióban. 
 
A Paramount korábban közölte, hogy létrehozzák a Transformers mozis univerzumát: a sorozat legnépszerűbb szereplői külön filmeket kapnak majd.  
 
(MTI) 
2015.10.05
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.