Ölni tudott volna Brad Pitt

Nemrég letette a cigarettát Brad Pitt, már nem is először, de most állítja, hogy tényleg végleg. A nikotinnal való szakítás után rettenetesen érezte magát az elvonási tünetek miatt, elviselhetetlenül ingerlékeny és goromba volt.
„Nyomorult ember lett belőlem" - mesélte Pitt a New York Postnak. „A személyi edzőm figyelmeztetett, hogy minden napom pocsék lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire igaza van. Az elvonási tünetek olyan súlyosak voltak, hogy ölni tudtam volna, nem lehetett hozzám szólni." 
 
Brad Pitt nem először szokott le valamiről, évekkel ezelőtt a marihuanát iktatta ki az élvezeti cikkei közül. Akkor fogadták örökbe Angelina Jolie-val első közös gyermeküket, Maddoxot, és a színésznőnek az az egyetlen kikötése volt, hogy ha már Brad apa lett, szokjon le a kábítószerről. 
 
Angelinát és Bradet hamarosan A tengernél című drámában láthatjuk, amely egy házaspár érzelmi válságáról szól. A rendező és a forgatókönyvíró maga Angelina, akit kedvenc hatvanas-hetvenes évekbeli európai művészfilmjei ihlettek. 
 
Brad Pitt jövő év elején újabb filmben lesz látható. A nagy dobás egy bestseller tényregényen alapul, amelyben a hitelválság idején négy jó barát elhatározza, hogy megleckézteti a szűk látókörű bankokat. A filmhez kiváló kartettet sikerült összeválogatni: Pitt mellett Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell játsszák a főszerepeket. 
 
(UIP) 
UIP
2015.10.15
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.