ColdHitch

Budapest, 2015. november 28 - 29.
Idén júliusban került megrendezésre a HungaroHitch, az első magyar stopposverseny, most pedig itt a verseny téli verziója, a ColdHitch, mert stoppolni és versenyezni nem csak nyáron lehet.
A HungaroHitch ColdHitch 2015 autóstopp verseny 2015. november 28-án, szombaton, 6.30-kor indul és 29-én, vasárnap, 20.00-ig tart. A rajt és a célhelyszín is Budapesten lesz – a pontos helyszín egyelőre még nem ismert. A versenyen 2 fős csapatok vehetnek részt, akiknek feladata a pontgyűjtés lesz, amit az előre kijelölt tereppontok felkeresésével és az ott feltett kérdés megválaszolásával lehet abszolválni.  
 
A résztvevőknél jó, ha van feláldozható Magyarország autóatlasz, telefon, fényképezőgép, íróeszköz, mérőszalag, esőkabát, elegendő víz - élelem, hálózsák, polifoam, zseblámpa és pénz... A célban eredményhirdetésre kerül sor, ahol a díjazottak megkapják méltó jutalmukat. 
 
2015.10.21
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.