Megnyílt az ország első celebpanoptikuma

A több mint 500 négyzetméteres teremben olyan ikonokkal találkozhatunk, mint Michael Jackson, George Clooney vagy a Karib-tenger kalóza, a gyerekek Spongyabob, Mignon és Snoopy élethű másaival is fotózkodhatnak.
„Nagyon büszkék vagyunk, ugyanis Magyarországon ez az első Celeb Panoptikum, mely megidézi a múlt és jelen nagyjait és ahol mindenki, kicsik és nagyok is remekül szórakozhatnak. Jelenleg körülbelül hazai és külföldi készítésű 20 bábunk van vegyesen, a kínálatot azonban folyamatosan bővítjük, szeretnénk a duplájára növelni a viaszfigurák számát."
 
A napokban érkezett meg hozzánk a hercegi pár, Katalin hercegnő és Vilmos herceg, de tervezzük Brad Pitt-Angelina Jolie párosát, egy Star Wars sarkot, valamint a magyarok közül Puskás Öcsit és Dzsudzsák Balázst is megelevenítenénk. Hamarosan egy igazi múzeumot hozunk létre, tárlatvezetéssel, interaktív táblákkal, applikációkkal, QR kóddal. Természetesen a külföldi vendégeket is nagy szeretettel várjuk, így 8-10 nyelven fogunk leírásokat készíteni, hogy számukra is maximálisan élvezhető legyen a kiállítás. Eddig a legnépszerűbb bábunk kétségkívül E.T. figurája, de folyamatosan várjuk a javaslatokat és a legjobbakat biztos, hogy megvalósítjuk” – mutatja be a tárlatot Bökönyi Zsolt, a Gozsdu Celebrity Panoptic marketing vezetője. 
 
A Panoptikum hétfőtől-szombatig 10 és 21 óra között vár mindenkit. Az előtérben változatos italkínálat, ételkülönlegességek, egyedi fényképes ajándéktárgyak és kézműves édességek teszik még hangulatosabbá a kiállítást. 
 
A Gozsdu Celebrity Panoptic rendezvényteremként is funkcionál, állófogadások, színházi előadások és gyermekprogramok helyszíne, valamint céges eseményeknek is otthont ad.  
 
 
2015.10.22
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.