Alien – az új trilógia?

Ridley Scott őszintén sajnálja, de nem rendezi meg a Szárnyas fejvadász régóta várt folytatását. Szeretné, de nem teheti: ugyanis az Alien új részével van elfoglalva.
– Mindenképpen azt akartuk, hogy készüljön el az új Szárnyas fejvadász – nyilatkozta a rendező, aki legutóbbi filmjével, a Mentőexpedícióval (The Martian) is hatalmas sikert aratott. – Ami egyszer meg van már írva, azzal jobb nem várni. El kellett engednem. Rossz érzés, de ez van. 
 
A forgatást Denis Villeneuve irányítja majd, Scott csak a produceri feladatokból vállal részt. A 78 éves Scott azonban nem pihenni akar az így kivívott szabad idejében. 
 
Nem megyek nyugdíjba! – jelentette ki a Screen újságírójának. – Mit csináljak, egész nap sétáltassak kutyát? Szeretem a kutyámat, de napi fél óra elég belőle.  
 
Az új Alien-film ott kezdődik majd, ahol a Prometheus befejeződött, és akár egy Alien eredet-trilógia első darabja is lehet. 
IC Press
2015.12.04
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.