Sacha Baron Cohen elmagyarázta, hogy miért lépett ki a Freddie Mercury életrajzi filmből

Az Agyas és agyatlan című filmje kapcsán interjúkat adó Sacha Baron Cohen egy rádióműsorban vendégeskedett Howard Sternnél, ahol többek között az is szóba került, hogy végül miért nem játszotta el Freddie Mercuryt a tervezett életrajzi filmben.
„A fő probléma az volt – és ugyanez a gond az összes életrajzi filmmel -, hogy ha te rendelkezel a jogokkal a saját életedről szóló film fölött, akkor olyan nagyszerűnek akarod bemutatni magad, amennyire csak lehetséges” – foglalta össze a probléma lényegét a komikus, bár azt is hozzátette, hogy ő abszolút megérti a Queen zenekar hozzáállását.
 
A probléma forrása az volt, hogy a zenekar hőskorszaka teli volt vad sztorikkal, de mindezt a Queen tagjai nem akarták bemutatni a filmben, inkább csak a saját szobrukat építették volna, ami így kevésbé tűnt izgalmasnak. Ráadásul az egyik tag azt is felvetette, hogy Mercury a film közepén haljon meg, és a mozi második fele arról szóljon, hogy a banda tagjai hogyan dolgozták fel ezt a csapást.
 
Cohen csodálkozik magán, hogy ezután még tovább tárgyalt a film kapcsán, sőt megpróbált rendezőt is felhajtani hozzá, és még David Fincherrel, Tom Hooperrel és a forgatókönyvíró Peter Morgannel is tárgyalt, mielőtt akkorára nőttek volna a nézetkülönbségek, hogy kilépett a projektből.
2016.03.09
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.