Tim Burton új filmje a Mary Poppins félelmetes változata lesz

Ransom Riggs könyve, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei első ránézésre egy fantasybe oltott X-Men némi gótikával leöntve, így tökéletes alapanyagot szolgáltatva a hasonló filmekre szakosodott Tim Burtonnek, aki mostanság amúgy is alkotói válságban van.
Miután nem ő készítette el az Alice Csodaországban második részét, most valami mással kell nagyot durrantania, és ez a könyv kiváló lehetőséget biztosít neki ehhez. Burton szerint a filmje a Mary Poppins félelmetes változata lesz, és a forgatáson nagyon törekedett arra, hogy minél kevesebb számítógépes speciális effektust használjon: amit csak lehetett, megépítettek a filmhez. Sokáig úgy volt, hogy a címszerepet a rendező egykori múzsája és felesége, Helena Bonham Carter alakíthatja, ám végül Eva Green kapta meg a feladatot, akivel a direktor a rossz emlékű Éjsötét árnyékban dolgozott együtt. Ha a film siker lesz, van lehetőség a folytatásra, ugyanis Ransom Riggs trilógiaként álmodta meg a sztorit. 
 
A sztori: a kis Jacob egy rejtély megfejtésével egy új világban találja magát, méghozzá Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei között. A lakók barátságosak az új jövevénnyel, ám Jacobnak meg kell ismernie új barátai nem mindennapi különleges képességeit, és azokat a veszélyes alakokat, akiket ők az ellenségüknek tartanak. Jacobnak rá kell jönnie, hogy ő az egyetlen, aki megmentheti az új barátait a rájuk leselkedő veszedelemtől. 
 
Szereplők: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Terence Stamp, Ella Purnell
 
Hazai bemutató: 2016 ősz 
2016.04.04
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.