Megvan az új Pókember és a Men in Black/21 Jump Street hivatalos címe

Javában zajlik Amerikában a CinemaCon, melyen a hollywoodi stúdiók bemutatják a készülő portékáikat a szakmai közönségnek. Most a Sony-n volt a sor, hogy előálljon pár csábító információval.
Spider-Man: Homecoming címmel mutatkozhat be a Marvel univerzumba beágyazott Pókember legújabb kalandja, a pókjelmezben az ifjú Tom Hollanddal. Ennél nagyobb meglepetést okozott, hogy a Sony tényleg komolyan gondolja, hogy közös filmben hozza össze a Men in Black és a 21 Jump Street franchise-t, viszont Tommy Lee Jones és Will Smith nélkül, Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével. Már a cím is megvan: MIB 23.
 
Az eseményen levetítették A hét mesterlövész legújabb, Antoine Fuqua által jegyzett, sztárokkal telitűzdelt remake-jének első előzetesét is, amiben hiphopzenére lovagolnak be a poros kisvárosba a cowboyok, és ez eléggé elnyerte a szakmai nézők tetszését. De nem annyira, mint a Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével készült sci-fi, a Passengers, amiből már szintén mutattak egy részletet, és mindenki dicsérte a főszereplők közt jól láthatóan működő kémiát és a film humorát.  
 
(collider.com) 
2016.04.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.