Jennifer Aniston nagy bakija

A romantikus vígjátékok nagy mestere, Garry Marshall, akinek olyan sikerfilmeket köszönhetünk, mint a Micsoda nő!, a Valentin nap vagy a Szilveszter éjjel, április 28-án egy újabb könnyed alkotással, az Anyák napjával tér vissza.
A rendező ezúttal is fantasztikus szereposztással örvendezteti meg a nézőket, hiszen végre egy filmben láthatjuk, ahogy Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson együtt készülődnek arra a vidám napra, ami mindenkit összeköt az egész világon. 
 
Julia Robertsnek ez már a harmadik együttműködése a neves rendezővel, és Kate Hudson sem kezdő, hisz kislányként megtapasztalta, milyen remek hangulatban zajlanak a forgatások egy Garry Marshall-film felvételei alatt, mikor a háttérből figyelte anyukáját, Goldie Hawnt a Vasmacska kölykei munkálatai közben. Ám akad egy újonc is a fantasztikus sztárok között: Jennifer Aniston, aki most először lépett a neves rendező kamerája elé. 
 
„Most már egy dolgot kihúzhatok a bakancslistámról, pontosabban kettőt. Együtt dolgozni Julia Robertsszel és szerepelni egy Garry Marshall-vígjátékban. Hatalmas öröm volt számomra, amikor Garry felkért, hogy játsszam el Sandyt” – mesélte a színésznő az Anyák napja Los Angeles-i premierjén, ahol őszintén beszélt arról is mennyire izgult, mikor az első közös jelenetet vették fel a Micsoda nő! sztárjával, Julia Robertsszel. „Imádom őt, ezer éve ismerjük egymást, de valahogy mégis úgy izgultam, mint egy csitri, mikor elérkezett a nagy nap.” Mikor az újságíró megkérdezte, hogy a 47 éves sztár miért érezte feszélyezve magát, mikor barátnőjével együtt forgatott, Jen csak annyit mondott: „Hiszen ő Julia Roberts! Te jó ég! Szuperlaza, szupervicces és imádnivaló a mosolya.” A Jóbarátok sztárja azt is hozzátette, hogy azért az teljesen más, ha valakit nem csak barátként tudhat maga mellett, de igazán tiszteli azért amit az életében, a karrierjében elért. „Még bakiztam is egyet. Az első jelenetünknél, mint egy totál kezdő, Juliának szólítottam” – vallotta be a színésznő. És ha nehezen is hinnénk el Jennek ezt a kedves bakit, már nem kell sokáig várnunk, ugyanis a film végén felvonuló bakiparádéba ezt a bájosan őszinte jelenetet is beválogatták.  
 
A romantikus sztárparádék koronázatlan királya, Garry Marshall ezúttal is mesterien szövi a történetszálakat, és a nézők most is vidáman távoznak majd a mozikból. Az Anyák napja, tökéletes ünnepi időzítéssel, április 28-tól a mozikban!  
 
2016.04.20
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.