A Prometheus egyetlen túlélője visszatér az új Alienben

Ridley Scott új, nagyon várt Alien-filmje, az Alien: Covenant (Alien: Covenant, hazai bemutató: 2017 augusztusa) legalább annyira titokzatos, mint a távoli űr. Arról például, hogy Noomi Rapace visszatér-e a filmbe, a legkülönfélébb, egymást kizáró hírek érkeztek eddig.
A színésznő, aki az előző film, a Prometheus egyetlen túlélő embere volt, éppenséggel beleférhetne a folytatásba, de a hírek először arról szóltak, hogy nem lesz, majd arról, hogy lesz, de csak egy nagyon kis jelenetben. 
 
A legújabb hírek viszont arról számolnak be, hogy Rapace megérkezett a film ausztráliai forgatására, és több héten át fog ott dolgozni – vagyis, valószínűleg nemcsak egy cameo erejéig tűnik majd fel az új Alien-moziban. 
 
A történetről annyit már tudni, hogy egy évtizeddel a Prometheus sztorija után játszódik. A Covenant egy űrhajó neve, mely a Galaxis legtávolabbi széle felé tart. A legénység azt hiszi, felfedez egy addig ismeretlen, néptelen és paradicsomi békéjű bolygót, amiről nemsokára kiderül, hogy igazából sötét és veszélyes hely. És van egy lakója: David (Michael Fassbender), a robot a Prometheus-expedícióból. Rajta és az egyelőre ismeretlen feladatú Noomi Rapace-on kívül állítólag az összes szörny is újra kamera elé kerül. 
 
IC Press
2016.06.24
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.