A következő két Bosszúállók mozi nagyon más lesz, mint amire számítottunk

Az Amerika Kapitány-filmek rendezőiként elhíresült Russo testvérek már a Polgárháború sajtókörútján elhintették, hogy változott a két tervezett Bosszúállók mozis projekt, és nem a beharangozott módon folytatódik a Marveles szuperhőscsörte.
Az eredeti terv szerint 2018-ban érkezett volna az Avengers: Infinity War I., majd egy évre rá az Avengers: Infinity War II., vagyis a sorozat, amikor a bolygónk szuperhősei megküzdenek a világegyetemet fenyegető főgenyával, Thanos-szal. Ehhez képest most kiderült, hogy a 2018-ban mozikba kerülő filmet simán csak Avengers: Infinity Warnak hívják majd sorszámozás nélkül, míg a 2019-es folytatásnak egyáltalán nincs még alcíme.

Ez persze önmagában még nem jelent sokat, de közben azt is kiszivárogtatták, hogy a két film nem egyetlen sztorit mesél el, ahogy korábban tervezték, hanem két teljesen önálló történetről van szó. A részletek kiderüléséig még kell egy párat aludnunk… 

(empireonline.com)
2016.08.01
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.