Nyerd meg Chesley B. Sullenberger és Jeffrey Zaslow: Sully - Csoda a Hudson folyón c. könyvét!

Van, amikor tényleg az élet írja a legjobb történeteket. Ha nem hiszik, olvassák el a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában megjelent Sully – Csoda a Hudson folyón című kötetet.
A könyv főszereplője, „Sully” Sullenberger nem tett mást, csupán a dolgát végezte, és ezzel másfél száz ember életét mentette meg. 
 
2009 januárjában bejárta a világsajtót annak híre, hogy Chesley Sullenberger kapitány páratlan ügyességgel kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban. „Sully” pilótatársával együtt úgy mentette meg a bajba került gépen tartózkodó 155 főt – az utasok és a személyzet életét –, hogy a Hudson folyó vizére szállt le siklórepülésben. A szenzációszámba menő landolás, melynek során a kapitány higgadt profizmussal óvta meg a rábízott repülőgépet a tragédiától, pillanatok alatt világszerte hőssé, példaképpé avatta Sullyt.
 
A méltán világhírűvé lett pilóta életének példamutató történetéből filmadaptáció is készült, melynek főszerepét az Oscar-díjas Tom Hanks játssza. A filmet szeptember 8-tól vetítik a hazai mozik.  
 
Ha szeretnéd megnyerni a könyvet, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.