Nem spóroltak semmin a John Wick-folytatás készítői

A legendás bérgyilkos, John Wick visszatér, hogy segítsen egy volt bérgyilkos társának átvenni az uralmat egy titkos nemzetközi bérgyilkosokból álló szövetség felett, csakhogy akadnak néhányan, akiknek ehhez lesz egy-két keresetlen szava és golyója.
Az első John Wick-film alig húszmillió dollárból készült, és több mint nyolcvanat hozott, szóval a folytatás törvényszerű volt. Szerencsére nemcsak Keanu Reeves tért vissza a John Wick: Chapter 2 című filmben, hanem Chad Stahelski rendező is, aki az első előzetes alapján ezúttal látványosan nagyobb büdzséből gazdálkodhatott. 
 

 
A Lionsgate hivatalosan a tavalyi Cannes-i Filmfesztiválon kezdte árulni a filmjogokat, és gyakorlatilag előre annyi pénz jött össze, hogy már ebből könnyedén ki tudták fizetni a film teljes költségvetését. A spórolós stábok általában a New York-i helyszíneket más városokban (főként Torontóban) szokták felvenni, csakhogy a John Wick gárdája most semmin nem spórolt, így a filmben nemcsak eredeti New York-i, hanem eredeti római helyszíneket is láthatunk majd.
 
A forgatás tavaly október végén kezdődött, olyan új nevek közreműködésével, mint Laurence Fishburne (aki a Mátrix után ismét Keanu Reeves oldalán szerepel) vagy Peter Stormare, és a Lionsgate stúdó annyira biztos a sikerben, hogy ezzel párhuzamosan elkezdte előkészíttetni a forgatókönyvet egy lehetséges harmadik epizódhoz.  
 
Hazai bemutató: 2017. február 
 
 
2016.10.24
|
(4 kép)


Film premierek

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Downton Abbey

angol filmdráma, 122 perc, 2019

Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

magyar életrajzi dráma, 98 perc, 2018

100 dolog

német vígjáték, 111 perc, 2018
Játék
A pekingi táncos előadás három jó barátról szól, és megismerteti a nézőket a hagyományos kínai operával.
Filmek a TV-ben
18:15
Puzzle
amerikai film, 2018
18:15
Rejtélyes házasság
amerikai thriller, 2018
18:45
A katasztrófaművész
amerikai életrajzi film, 2017
18:45
Pop, csajok satöbbi
amerikai vígjáték, 2000
18:50
Két kopper
amerikai akcióvígjáték, 2010
Még a héten látogatható a Holdmúzeum 1969 - Művészet és világűr című kiállítás, szerintünk #nemaradjle #holdmuzeum #muveszetesvilagur #muveszetestudomany #kiallitasajanlo #vasarelymuzeum
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.