Peter Jackson young adult fantasybe vágja a fejszéjét

Bár a young adult sci-fik és fantasyk szép lassan kimennek a divatból, ez nem akadályozta meg A Gyűrűk Ura és A hobbit alkotóját, hogy ő maga is belefogjon egybe. A Mortal Engines egy négykötetes sorozat első darabja, szóval alapanyag bőven akad hozzá.
A hobbit-trilógia óta Jackson a jól megérdemelt pihenőjét tölti, és most is csak fél gőzzel vetette bele magát a projektbe, ugyanis Phillip Reeves regényeinek filmváltozatát nem rendezi, hanem csak a produceri feladatokat vállalta magára, valamint régi alkotótársai, Philippa Boyens és Fran Walsh segítségével a forgatókönyv megírását. A rendezést egy első filmes alkotóra, a vizuális effekt szakértőként A Gyűrűk Ura- és A hobbit-trilógiákban már bizonyított Christian Riversre bízta. A sztori egy steampunk világban játszódik elképesztő városképek, szóval az effektekben való jártasság semmiképp sem jelent majd hátrányt. Kérdés, hogy van-e még a nézők részéről befogadókészség egy újabb young adult sci-fi/fantasyre. 
 
(birthmoviesdeath.com) 
2016.10.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.