Margot Robbie ezzel a szerepével biztosan az Oscarra hajt

A Suicide Squadban nyújtott alakításával idén elképesztő népszerűségre szert tevő Margot Robbie jelenleg a legkapósabb fiatal színésznő Hollywoodban, és ő most a népszerűséget díjakra kívánja váltani: elvállalta Tonya Harding, a műkorcsolyázó szerepét.
A Miramax szerezte meg az I, Tonya című sportdráma forgalmazási jogait, miután a filmhez Margot Robbie is aláírt. Tonya Harding műkorcsolyázóról annyit érdemes tudni, hogy saját sportágában az egyik legnagyobb tehetségnek számított a kilencvenes évek legelején, és Nancy Kerrigan mellett ő volt az USA nagy reménysége az olimpián. Azonban a film nem egy sikertörténet lesz, ugyanis Kerrigant megtámadták az utcán és eltörték a lábát, és kiderült, hogy a támadás mögött Harding férje állt. A korcsolyázónőt ezután egy életre eltiltották a sportágtól. A filmet a Plasztik szerelem direktora, Craig Gillespie rendezi, és a Miramaxnál ódákat zengenek a forgatókönyvéről. 
 
(deadline.com) 
2016.12.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.