Lerántották a leplet a Godzilla folytatásáról

Bár még mindig nem tudjuk, mi lesz a Godzilla folytatásának címe, a Warner végre lerántotta a leplet arról, miről is szól majd a szörnyuniverzum következő fejezete.
Michael Dougherty (Krampusz) rendezésben hivatalosan megkezdték a Godzilla folytatásának forgatását. Az első részből két színész, Ken Watanabe és Sally Hawkins tér vissza, új arcként pedig Vera Farmigát, Kyle Chandlert és a Stranger Thingsből ismerős Millie Bobby Brownt kapjuk.
 
A hivatalos szinopszis szerint egy Monarchia titkos szervezet tanulmányozza az ősi, hatalmas szörnyetegeket, és eközben belekeverednek Godzilla küzdelmeibe Mothrával, Rodannal és persze ősellenségével, King Ghidorah-val. Ez jó sok szörnyet jelent egyetlen filmben, szóval azért reménykedünk abban, hogy forgatókönyve is lesz a dolognak. Ez a film hivatott megágyazni a Warner nagy dobásának, a Godzilla vs. King Kong című filmnek. 
 
(collider.com) 
2017.06.20
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.