Egy bérgyilkosnak is kellhet testőr

Michael Bryce profi testőr, aki mindenféle embert védett már, de ilyet még sosem. Darius Kincaid ugyanis egy kegyetlen bérgyilkos, akinek tanúskodnia kell egy fontos ügyben a nemzetközi bíróságon.
Csakhogy Kincaidet sokan – köztük egy kelet-európai diktátor (Gary Oldman) – nem szeretnék a tanúk padján látni, és mindent megtesznek azért, hogy emberünk ne érjen oda időben a bíróság épületébe. Nagyjából így foglalható össze a Ryan Reynolds (Michael Bryce, a testőr) és Samuel L. Jackson (Darius Kincaid, a bérgyilkos) nevével fémjelzett vígjáték, mely Sokkal több mint testőr magyar címmel érkezik augusztusban a mozikba. 
 
Tom O’Connor forgatókönyve még 2011-ben tűnt fel a híres The Black Listen, vagyis azon a listán, ami a szakmabéliek szerint a legjobb megfilmesítetlen szkripteket tartalmazza. David Ellison cége, a Skydance gyorsan lecsapott a jogokra, és 2015-re már a szereposztás is összeállt. 
 
Rendezőt is szerződtettek hozzá Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) személyében, csakhogy a direktor kapott egy csábító (?) ajánlatot a Netflixtől: rendezze meg nekik a True Memoirs of an International Assassin (Egy nemzetközi bérgyilkos valódi memoárja) című Kevin James főszereplésével készülő akció-vígjátékot, és ő nem tudott neki ellenállni. A beugró az a Patrick Hughes lett, aki korábban az Expendables 3-ban már rendezett pár veterán akciósztárt.
 

 
A Sokkal több mint testőr címe, plakátja és előzetese is a Kevin Costner és Whitney Houston nevével fémjelzett Több mint testőrt parodizálja, de azt még nem tudjuk, hogy maga a film is annak a paródiája lesz-e, vagy csak a marketingeseknek volt egy jó ötletük. A mozit Amszterdamban, Bulgáriában és Londonban forgatták, és a hírek szerint minden lövésre jut majd egy nevetés is.  
 
(Hazai bemutató: augusztus 24.) 
 
2017.07.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.