Összeállt a Neil Armstrong életrajzi film szereplőgárdája

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a holdjáró amerikai életéről a Kaliforniai álom direktora, Damien Chazelle készít filmet a főszerepben Ryan Goslinggal, de most már az is kiderült, hogy Goslingon kívül kiket láthatunk még a filmben.
A film a találó First Man (Az első ember) címre hallgat, lévén Armstrong volt az, aki első emberként léphetett a Hold felszínére 1969 júliusában. Josh Singer (Spotlight) forgatókönyvének alapjául James R. Hansen könyve szolgált, a történet pedig nem akarja befogni Armstrong teljes életét, pusztán csak az 1960 és 1969 közti időszakot, vagyis a film várhatóan a Holdra szállás után végződik majd. Eddig Kyle Chandler (A régi város), Jason Clarke (Everest), Corey Stoll (Café Society) és Claire Foy (The Crown) csatlakozott a szereplőgárdához, a legújabb bejelentés pedig a Netflix Punisher sorozatával sztárrá váló, amúgy főképp rosszfiúkat játszó Jon Bernthalt érinti. A filmet novemberben kezdik forgatni Atlantában, és a tervek szerint már jövő októberben mozikba kerülhet. 
 
(hollywoodreporter.com) 
2017.09.01
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.