A Paramount megvédi a nézők által gyűlölt anyám! című filmjét

A hétvégén mutatták be Amerikában Darren Aronofsky és Jennifer Lawrence közös filmjét, az anyám!at, és rég volt a mozikban olyan film, amit a nézők ennyire rühelltek volna. A stúdió most kiállt az alkotók mellett.
„Mindenki dicsérni szokta a Netflixet azért, hogy olyan történeteket mesélnek el, amiket senki nem akar elmesélni. Ez most a mi történetünk. Nem szeretnénk, hogy minden filmünk biztonsági játék legyen. És ebben az is benne van, hogy lesznek emberek, akik nem fogják szeretni a filmet.” Ezekkel a szavakkal védte meg Megan Colligan, a Paramount stúdió marketing osztályának vezetője az anyám!-at, miután a hétvégi közvéleménykutatáson a nézők körében a film a lehető legrosszabb, F-es osztályzatot kapta. Még a szinte mindenki által gyűlölt Az Emoji-film is csupán B-t kapott, szóval el lehet képzelni, hogy ez mit jelent. A kritikusok korántsem gyűlölik ennyire a filmet, a kritikákat összegyűjtő Rotten Tomateoes oldalon jelenleg 68%-on áll. 
 
(hollywoodreporter.com) 
2017.09.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.