Kedvenc helyek

Maliburól Szivárványországba: megjelent Miley Cyrus új albuma

Miley fiatalabb, mint valaha. Lelkileg legalábbis biztosan. Ezt a fajta frissességet és felüdülést prezentálja Younger Now című, hatodik stúdióalbuma, amely a mai naptól hallgatható hivatalosan.
Határozottan kijelenthetjük, hogy Miley Cyrus egy igazi átváltozóművész. A gyerekből lett szupersztárt láthattuk már bájos Disney-kamaszként, vadóc rockdívaként és polgárpukkasztó popmacaként is. Legújabb stílusa azonban minden szempontból új szintre emelte Miley karrierjét; letisztultság, kifinomultság és bohókás életigenlés jellemzi az énekesnő jelenét – tehát mindaz, ami egy átlagos 24 éves fiatal lányról elmondható. 
 
Cyrus az előző korszakaihoz képest zenei hangzásvilágban is új vizekre evezett. Az új anyag még mindig popzenei gyökerekből építkezik, de már erősen érezhető rajta egy country-vonal, amit Dolly Parton vendégszereplése is erősít a Rainbowland című nótában.
 

 
A lemezen tapasztalható színes és vidám koncepció egy tudatosan kialakított irányvonal kapcsán valósult meg: „Ez a felvétel azt a hozzáállást tükrözi, hogy 'igen, nem érdekel semmi', de most nem olyan napokat élünk, hogy ne figyeljünk egymásra. Adok a világnak egy nagy ölelést, és azt mondom, 'Hahó, figyelj, minden rendben – szeretlek'. És, remélem, erre azt felelik majd, hogy mi is téged” - mesélte korábban a Billboard magazinnak a Wrecking Ball dalos pacsirtája. 
 
A Malibu és a Younger Now című dalok mellett további kilenc számot felvonultató dalcsokor szeptember 29-én debütál szerte a világon. 
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.09.29
|


Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Ma kerül ki a lelőhelyekre, keresd Budapest lefjobb programjait! Fotózkodj vele és használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőket adunk. #pestiest #pestiestjatek #jatek #nyeremenyjatek #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.