Kiderült, mi lesz a Legendás állatok… 2. címe

Pont egy évet kell várniuk a rajongóknak a Harry Potter-világba visszavezető új film, a Legendás állatok és megfigyelésük második része a mozikba kerüljön. A bemutatóra 2018. november 16-án kerül sor, és a film készítői ezt megünneplendő különleges hírrel örvendeztették meg a kíváncsi világot.
Végre közzétették az új film címét, amely így hangzik: Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald). Az új film New Yorkban, Párizsban és Londonban játszódik majd, és az összes fontos szereplő visszatér az előző részből – még azok is, akikről a nézők úgy érezhették, el kell búcsúzniuk tőlük: Credence, akit Ezra Miller játszott és Jacob Kowalski (Dan Fogler). De új szereplők is színre lépnek: Göthe bátyja és az ő menyasszonya, Leta Lestrange, akinek a képe már felbukkant az előző részben. Az új történetben Grindelwald (Johnny Depp) megszökik a börtönből, követőket toboroz, és egyre veszélyesebbé válik. Ezért kéri a fiatal Dumbledore (Jude Law) Göthe Salmander segítségét. 
IC Press
2017.11.17
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.