Már kaphatók jegyek a 2018-as Zsidó Művészeti Napokra

Régi is, új is, Jewish, május 28.-június 10.
Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Zsidó Művészeti Napokat Budapesten 2018. május 28. és június 10. között. A programok közül hármat már idén megismerhet a közönség, és már most biztosíthatja rájuk a helyét!
A nyár eleji eseménysorozat évek óta élvonalbeli művészekkel és minőségi előadásokkal várja a zsidó kultúra iránt érdeklődőket. A 2018-as esemény programjai közül hármat már idén megismerhet a közönség, és már most biztosíthatja rájuk a helyét, akár bérlet formájában is. Az első három meghirdetett koncert Dés László: Egy este Esterházy Péterrel, Álomfejtés – koncertszínház a Kováts Kriszta Kvintettel, valamint a Cotton Club Singers Páratlan! című nagykoncertje lesz.   
A Kováts Kriszta Kvintett Álomfejtés című estjén a megkomponált, azaz megálmodott dalokat, amelyek zenéjét Szirtes Edina Mókus szerezte, dramatikus sorrendbe helyezik és álomszínházat hoznak létre. Vendégük is lesz Farkas Gábriel személyében, aki az éneklés mellett majd rajzol is. Az előadás 2018. június 2-án 19 órakor a Hatszín Teátrumban lesz látható.
 
Kováts Kriszta
Kováts Kriszta

 
A Cotton Club Singers négy éve nem lépett színpadra és a 2018-as MOMkult-beli nagykoncertjük, amelynek a Páratlan! címet adták, egyedülállónak ígérkezik: Szűcs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor és László Boldizsár mellett színpadra lép Zsédenyi Adrienn is. A koncerten számos olyan jiddis sláger is hallható lesz, mint a Bei mir bist du schön, a Hava nagila, vagy épp a Hegedűs a háztetőn dalai. A koncertre 2018. június 3-án 20 órakor a MOMkultban kerül sor. 
 
Esterházy Péter, Dés László
Esterházy Péter, Dés László

 
Dés László Egy este Esterházy Péterrel című estjén különleges élményben lehet részünk az Óbudai Társaskörben 2018. június 7-én 19 órakor. Dés László felolvas az író írásaiból, azután zenével reagál a szövegekre. Mesél majd olyan történeteket is, amiket együtt éltek meg.  
A Zsidó Művészeti Napokon idén először lehet bérletet venni az első három meghirdetett előadásra.  
 
Részletes információ: 
www.zsidomuveszetinapok.hu 
2017.11.29
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.