Kihirdették az idei Staféta-pályázat nyerteseit

A pályázati keretösszeg növekedésének köszönhetően – mely idén 20 millió forintot jelentett – eggyel több, vagyis 8 pályázatot tudott anyagi támogatásban részesíteni a kuratórium.
Idén ősszel harmadik alkalommal hirdette meg a Budapest Főváros Önkormányzata a Füge Produkció lebonyolításában a Staféta-pályázatot, melynek célja a Budapesten bemutatásra kerülő független színházi, tánc, újcirkusz és összművészeti kezdeményezések támogatása oly módon, hogy az önálló alkotói munkásságának első öt évében járó fiatal alkotók és alkotói csoportok számára további megmutatkozási lehetőséget és anyagi forrást biztosít.
 

 
A 2017-es felhívásra 82 pályamű érkezett, melyből a szakmai konzulensi kör 14-et juttatott tovább a kuratórium részére. Idén 20 millió forintot osztottak szét 8 pályázat között.
 
A kuratórium Znajkay Zsófia, a STEREO Akt, Hegymegi Máté, Pass Andrea, Daoud Dániel–Kliment JánosSomló DávidSzabó Veronika, Vadas Zsófia Tamara–Tóth-Márton Emil–Gryllus Ábris, Kurta Niké–Tési Dóra és Kelemen Kristóf alkotók jövőre bemutatásra kerülő előadásaihoz nyújt támogatást.
2017.12.07
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
Kápolnásnyék, Halász kastély, 2017. május 1. - 2018. március 31.
 
január 18 - 24.
 
Budapest, Szkéné Színház, január 21. 19:00
 
Budapest, Budapest Bábszínház, január 21. 14:00
Játék
Az új évben is folytatódik a Pesti Est és a Jurányi népszerű családi programsorozata, a Mese Habbal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.